YOUR JOB IS OUR JOB

BIRD Recruitment

Wat kan Bird Recruitment voor u betekenen?

BIRD Recruitment staat voor kwaliteit in werving en selectie en detachering. Als preferred supplier van grotere en kleinere bedrijven hebben wij een goed inzicht in de markt en de ontwikkelingen op het gebied van Life Sciences.

- Wij vinden de kandidaten niet alleen in onze eigen database maar gebruiken ook andere methodes en systemen. We zijn ervaren in het opsporen van geschikte kandidaten buiten databases om.

- Onze zoekmethodes gaan letterlijk over alle grenzen. We zoeken wereldwijd en hebben een groot internationaal netwerk. Desgewenst verzorgen wij alle administratieve en organisatorische zaken m.b.t. immigratie van de kandidaat.

- Wij sturen u nooit zomaar een CV, maar interviewen de kandidaten volgens de STAR methode en informeren wij hen uitgebreid over uw organisatie en de inhoud van de baan.

- We verzorgen indien gewenst assessments.

- In geval van detachering houden wij altijd een vinger aan de pols. We bezoeken u en onze kandidaat regelmatig, voeren twee maal per jaar evaluatie- en functioneringsgesprekken en denken mee over opleiding en training. Maatwerk is voor ons standaard!

- Stuur vandaag nog uw vacature of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Vacature aanmelden

Wilt u contact met Bird?