YOUR JOB IS OUR JOB

BIRD Recruitment

Wat kan Bird Recruitment voor u betekenen?

BIRD Recruitment staat voor kwaliteit in werving en selectie en detachering. Als preferred supplier van grotere en kleinere bedrijven hebben wij een goed inzicht in de markt en de ontwikkelingen op het gebied van Life Sciences.

- Wij vinden de kandidaten niet alleen in onze eigen database maar gebruiken ook andere methodes en systemen. We zijn ervaren in het opsporen van geschikte kandidaten buiten databases om.

- Onze zoekmethodes gaan letterlijk over alle grenzen. We zoeken wereldwijd en hebben een groot internationaal netwerk. Desgewenst verzorgen wij alle administratieve en organisatorische zaken m.b.t. immigratie van de kandidaat.

- Wij sturen u nooit zomaar een CV, maar interviewen de kandidaten volgens de STAR methode en informeren wij hen uitgebreid over uw organisatie en de inhoud van de baan.

- We verzorgen indien gewenst assessments.

- We werken over het algemeen 'no cure, no pay' en non-exclusive. U weet zeker dat u slechts kosten heeft als uw vacature is vervuld. Daarnaast bieden wij een uitgebreide garantie op de geleverde diensten.

- In geval van detachering houden wij altijd een vinger aan de pols. We bezoeken u en onze kandidaat regelmatig, voeren twee maal per jaar evaluatie- en functioneringsgesprekken en denken mee over opleiding en training. Maatwerk is voor ons standaard!

- Verwacht u grote schommelingen in het personeelsbestand? Denk dan ook eens aan een banenpool. BIRD Bioflex, een initiatief van werkgevers om schommelingen in productie en R&D op intelligente wijze op te vangen. Neemt u gerust contact met ons op als u uw mogelijkheden wilt onderzoeken.

- Stuur vandaag nog uw vacature of bel ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wilt u eerst overtuigd worden van onze manier van werken? Laat ons dan een proefselectie voor u maken zodat u kunt zien wat we in huis hebben. Voor we uw vacatures in behandeling nemen willen we graag uitgebreid met u spreken over uw bedrijf en de arbeidsmarktcommunicatie die we hanteren tijdens de werving en selectie procedure

 

Vacature aanmelden

Wilt u contact met Bird?